A bolt üzemeltetője a Lekvárosház Élelmiszeripari Korlátolt Felelősségű Társaság, Lekvárosház Kft.

Címe: 1222 Budapest, Gyár utca 15.
A cég e-mail címe: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bemutatótermünk az üzem mellett a cég telephelyén található. Lehetőség nyílik a termékek személyes megvásárlására, valamit felhasználásukról személyes tanácsot is adunk.

Vállalkozásunk fő tevékenysége a tartósított élelmiszerek előállítása, forgalmazása. Fő profilunk gyümölcsből és zöldségekből készült különleges lekvárok, szörpök és szószok előállítása. A társaság internetes kereskedelem útján is értékesít konyhai kisgépeket, eszközöket és egyéb a profilunkba illő élelmiszereket.

A MEGRENDELÉS MENETE

Az internetes oldalunkon lehetőség nyílik az online vásárlásra. A kiválasztott termék mennyiségét ki kell választani a terméket ábrázoló kép mellett. Kifizetésre több lehetőség adott. Személyes átvételkor a helyszínen készpénzzel, kiszállításkor a szállítást végző cég futárának.

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Vásárlásra több lehetőséget biztosítunk. Személyes átvétel a cég bemutatótermében (1222 Budapest Gyár utca 15.) munkanapokon reggel 8 és 15 óra között, vagy csomagküldő cég segítségével a kért címre kiszállítjuk. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén telefonos egyeztetés alapján. Csomagküldő szolgáltatás igénybe vétele esetén a szállítási és utánvételi díjat a megrendelőnek kell kifizetni. A szállítás, a megrendeléstől számított 4-5 munkanap belül történik.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

A megrendelt árut a KUMI Sprint Csomagküldő Kft. szállítja ki. Belföldön 5000 Ft vásárlás alatt a kiszállítási díj 1800 Ft, 5000 ft feletti vásárlás felett 1000 Ft, bármely fizetési mód (utánvét) esetén. 30 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a kiszállítás.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Kényelmes szállítás
Törésmentes csomagolásban

 100% jótállás
A vásárlási elégedettség érdekében

 Ügyfélszolgálat
E-mailen, telefonon, személyesen

Akciók
Szezonális kedvezmények
 

Kapcsolat

  • 1222 Budapest, Gyár utca 15.
  • +36 209 32 8789

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel és megtudod, ha frissül a választék.

Rólunk

Lekvárosüvegek, befőzési kellékek.