Szállítás
Ugyanazt a címet használja a szállításra, amit a számlázáshoz megadott
Szállítási cím hozzáadása/szerkesztése
Név Cikkszám Ár Mennyiség Kedvezmény Összesen
 
Termék árak összesen
   

Kiválasztott szállítási mód

Nincs kiválasztott szállítási mód
Pénztár 2. lépés

Kérjük, hogy válassza ki azt a szállítási módot, ami megfelel az Ön igényeinek:


 
Összesen:
0 Ft
Megjegyzések és különleges kérések
Általános szerződési feltételek

Általános Szolgáltatási Feltételek

Általános szolgáltatási feltételek

GARANCIA

A legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhat, hogy a termék a szállítás során megsérül. Erről jegyzőkönyvet kell felvetetni a kiszállítást végző céggel. A kiszállítást végző cég biztosítással rendelkezik az esetleges károkért.

Élelmiszerek minőségi kifogása esetén panaszát kérjük jelezze felénk e-mailben vagy telefonon, és kicseréljük a terméket. Műszaki cikkek, konyhai eszközök esetén a kereskedelmi törvény által meghatározott garanciális paraméterek az iránymutatók.

Előfordulhat, hogy a megrendelt áru épp nincs a raktárunkban. Ebben az esetben értesítjük a megrendelőt, és elállhat a termék megvásárlásától, vagy megbeszélés alapján más termékkel pótoljuk. Fontos, hogy a felmerült probléma gyors elintézése érdekében a regisztráció során adja meg a mobil telefonszámát, hogy el tudjuk érni kérdéseinkkel.

ELÁLLÁSI JOG

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat vásárlási szándékától. A webshopnak az elállást követő 14 napon belül vissza kell térítenie a fogyasztó részére a termék árát. A fogyasztó az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszaküldeni, vagy átadni a terméket a webshopnak.

A MEGRENDELÉS MENETE

Az internetes oldalunkon lehetőség nyílik az online vásárlásra. A kiválasztott termék mennyiségét ki kell választani a terméket ábrázoló kép mellett. Kifizetésre több lehetőség adott. Személyes átvételkor a helyszínen készpénzzel, kiszállításkor a szállítást végző cég futárának.

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Vásárlásra több lehetőséget biztosítunk. Személyes átvétel a cég bemutatótermében (1222 Budapest Gyár utca 15.) munkanapokon reggel 8 és 15 óra között, vagy csomagküldő cég segítségével a kért címre kiszállítjuk. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén telefonos egyeztetés alapján. Csomagküldő szolgáltatás igénybe vétele esetén a szállítási és utánvételi díjat a megrendelőnek kell kifizetni. A szállítás, a megrendeléstől számított 4-5 munkanap belül történik.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

A megrendelt árut a KUMI Sprint Csomagküldő Kft. szállítja ki. Belföldön 5000 Ft vásárlás alatt a kiszállítási díj 1800 Ft, 5000 ft feletti vásárlás felett 1000 Ft, bármely fizetési mód (utánvét, PayPal bankkártyás fizetés) esetén. 30 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a kiszállítás.

Telefon

Kényelmes szállítás
Törésmentes csomagolásban

 100% jótállás
A vásárlási elégedettség érdekében

 Ügyfélszolgálat
E-mailen, telefonon, személyesen

Akciók
Szezonális kedvezmények
 

Kapcsolat

  • 1222 Budapest, Gyár utca 15.
  • +36 209 32 8789

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel és megtudod, ha frissül a választék.

Rólunk

Lekvárosüvegek, befőzési kellékek.