Spenótos-kecskesajtos tészta

Spenótos tészta

Olaszos, szaftos, tejszínes, csupa izgalmas hozzávalóval. A széles metélt típusú tésztákon jól megtapad a mártás, ezért is szeretjük őket. Ha kipróbáljátok ezt a receptet, biztosan sokszor fog szerepelni a menüben nálatok.

Hozzávalók: 50 dkg széles metélt tészta (tagliatelle), 30 dkg mélyhűtött spenótlevél, 2 gerezd fokhagyma, 3 szelet pármai sonka, egy maréknyi koktélparadicsom, 4-5 evőkanál olívaolaj, 10 dkg lágy kecskesajt, 2 dl tejszín, só, darált bors

Csorgassuk az olívaolajat egy nagy lábosba, tegyük bele a felszeletelt fokhagymát és a vékony csíkokra vágott sonkát. Pirítsuk, míg a sonka pirulni nem kezd, utána tegyük bele a félbevágott koktélparadicsomokat. Kis lángon szottyanásig pároljuk.

Öntsük rá a tejszínt, tegyük bele a spenótot, sózzuk és borsozzuk. Jól forraljuk össze, majd keverjük bele a kifőtt tésztát és az összemorzsolt kecskesajtot. Érdemes a tészta főzővizéből is egy kanálnyit belekeverni.

Tálaláskor még díszíthetjük friss zöld fűszrekkel - kakukkfűvel, bazsalikommal, snidlinggel. Trendi csatos üvegekben tálaljuk.


Kényelmes szállítás
Törésmentes csomagolásban

 100% jótállás
A vásárlási elégedettség érdekében

 Ügyfélszolgálat
E-mailen, telefonon, személyesen

Akciók
Szezonális kedvezmények
 

Kapcsolat

  • 1222 Budapest, Gyár utca 15.
  • +36 209 32 8789

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel és megtudod, ha frissül a választék.

Rólunk

Lekvárosüvegek, befőzési kellékek.